Minden ami képalkotás

2021. december 28. 20:30 - Bágyi Péter

EuroMinnies 2022 elődöntőjének jelöltjei

2018_11_08_21_04_3058_eurominnies_logo_400.gif

Az AuntMinnieEurope.com jelölései alapján már elérhető az EuroMinnies díj negyedik kiadásának jelöltjeinek listája. Idén új kategóriát vezettek be a radiográfusok számára is.

A radiológia folyamatos válasza a COVID-19 világjárványra, a mesterséges intelligencia megjelenése, valamint a virtuális kongresszusok és webináriumok elterjedése 2021-ben erőteljesen befolyásolta a kiválasztottak listáját.

Az EuroMinnies az európai radiológia legjobbjait és legokosabbjait ismeri el és legújabb éves kampányuk kilenc kategóriában állít jelölteket, a legbefolyásosabb radiológiai kutatótól a legjobb új radiológiai beszállítókig.

Az EuroMinnies győzteseit szakértői testületük választja ki két fordulóban. A döntősöket 2022. január végén, a végső győzteseket pedig február végén jelentik be. A díjak kiosztására márciusban kerül sor.

forrás: auntminnieeurope.com

Címkék: Hírek
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://radiologia.blog.hu/api/trackback/id/tr8616795352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami képalkotás
süti beállítások módosítása