Minden ami képalkotás

2021. augusztus 23. 13:56 - Bágyi Péter

HOLOSCOPE™

Az FDA engedélyezte az izraeli RealView Imaging 3D holografikus kijelzőt fejlesztő HOLOSCOPE™ orvosi holografikus rendszerét.

2021-08-29_9-34-43.png

A rendszer háromdimenziós interaktív orvosi hologramokat hoz létre a szabványos CT-vizsgálatokból és 3D-s ultrahangrendszerekből kapott adatok alapján. A HOLOSCOPE™ olyan orvosi holografikus rendszer, amely természetes 3D-s vizualizációs élményt nyújt az orvosoknak, lehetővé téve a közvetlen és pontos interakciót a páciens valódi anatómiáját ábrázoló, szabad térben, kéznyújtásnyira lebegő dinamikus hologramokkal a beavatkozások előtt és közben.

realview_imaging_holoscope_i_system.jpg

A HOLOSCOPE™ rendszert a klinikusok és a beavatkozó orvosok speciális igényeihez tervezték és szabták, az orvos fölé függesztett "fej fölötti" rendszerkonfigurációval, amelyhez nincs szükség fejre szerelt eszközre, speciális szemüvegre vagy interakciós eszközökre.

2021-08-23_13-53-59.png

A vállalat szabadalmaztatott Digital Light Shaping™ technológiáján alapuló HOLOSCOPE™ olyan kereskedelmi termék, amely valódi interferencia-alapú volumetrikus holográfiát alkalmaz (Nobel-díjas technológia), hogy mindhárom dimenzióban nagy térbeli felbontású hologramokat hozzon létre.

2021-08-23_13-55-10.png

Ez a technológiai előny lehetővé teszi a természetes 3D/4D vizualizációt és a rendszer hosszan tartó használatát anélkül, hogy fáradtságot, hányingert vagy fejfájást okozna.

Az orvosi képalkotás világában gyorsan növekszik az igény a fejlett vizualizációs megoldásokra, amit az a hatalmas trend hajt, hogy olyan minimálisan invazív beavatkozásokat végezzenek, amelyek kizárólag a képalkotó technológiákra támaszkodnak. 

forrás: CISION, RealView Imagingauntminnie.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://radiologia.blog.hu/api/trackback/id/tr8016668152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami képalkotás
süti beállítások módosítása