Minden ami képalkotás

2021. szeptember 20. 13:45 - Bágyi Péter

Koios - GE - AI

A Koios Medical és a GE Healthcare egyesíti erőit az emlőrák korai felismerése terén, így a Koios DS Breast AI szoftver elérhetővé válik az Invenia 2.0 ABUS rendszerben.

A GE Healthcare elkötelezett, hogy az emlő ultrahangos vizsgálatában az innováció élvonalában legyen és a Koios Medical céggel való együttműködésünk egy újabb nagyszerű mérföldkő.

A Koios Medical, a rák korai felismerését és diagnosztikai pontosságát szolgáló mesterséges intelligencia (AI) fejlesztője bejelentette stratégiai partnerségét a GE Healthcare vállalattal, amelynek keretében a vállalat AI szoftvere elérhetővé válik a GE InveniaTM ABUS 2.0 automatizált teljes mell ultrahangos szkennelő rendszerén, amely az egyetlen FDA által jóváhagyott, kiegészítő ultrahangos emlőszűrési technológia, kifejezetten a sűrű mellszövetben lévő rák kimutatására terveztek.

2021-09-20_13-32-42.pngfotó: GE - https://www.gehealthcare.com/products/ultrasound/abus-breast-imaging/invenia-abus

A Koios DS Breast az egyetlen FDA által engedélyezett, az emlő ultrahangfelvételeken mesterséges intelligenciát alkalmazó rákdiagnosztikai szoftver, amely igény szerinti második véleményként működik. A nagy teljesítményű kombináció az Invenia ABUS felhasználók számára hozzáférést biztosít a Koios DS AI ultrahangképek értelmezésére és értékelésére képzett algoritmusaihoz, ésszerűsítve a klinikai munkafolyamatokat, miközben javítja a klinikai pontosságot és a betegellátást.

Forrás: EIN Presswire, Koios MedicalGE Healthcare

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://radiologia.blog.hu/api/trackback/id/tr4616681928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami képalkotás
süti beállítások módosítása