04
08/2012
0

Disclaimer - Infó - Elvek

Bágyi Péter vagyok, radiológus főorvos és szeretem amit csinálok (CV).

Itt a képalkotó diagnosztikáról, elsősorban hagyományos radiológiáról, ultrahang diagnosztikáról, CT és MR vizsgálatokról lehet olvasni...
A weboldal elsődleges célja laikusok részére egészségügyi felvilágosítás, egyben betekintés a KÉPALKOTÓ DIAGNOSZTIKA aktuális, fontos, és/vagy érdekes fejleményeibe. Másodsorban egészségügyi dolgozók, orvosok felé történő szakmai tájékoztatás. Harmadrészt a magyar radiológia aktuális, fontos történéseinek ismertetése.

radiologia.blog@gmail.com - dr. Bágyi Péter
 
Ezen a Weblapon megjelenő minden orvosi és egészségügyre vonatkozó leírást csak orvosi és egészségtudományi végzettségű, szakképesítésű szakember ad. Minden további információ esetében egyértelműen jelölve van, hogy az, vagy azok nem szakemberektől ill. orvosi szervezetektől származnak.
 
Az információk a Weboldalon úgy vannak közzétéve, hogy azok a már működő orvos- beteg kapcsolatot támogassák, ne pedig pótolják. A blog célja, hogy hasznos információkkal szolgáljon mind betegek, mind orvosok számára.

Ez a Weboldal bizalmasan kezeli azokat az adatokat, amelyek az orvosi, egészségügyi Weboldal egyéni pácienseitől és látogatóitól származnak (e-mail, név, orvosi adat), ezeket nem tárolja és nem osztja meg harmadik féllel. A Weboldal-működtető kötelezi magát arra, hogy még a legcsekélyebb jogi követelményeket is, amelyek az ország/állam orvosi/egészségügyi adataira vonatkoznak, elfogadja és betartja. 

Mindenhol, ahol lehetséges és hasznos, ott az információkat a Weboldalon forrásreferenciákkal vagy a megfelelő HTML-linkekkel látja el. A klinikai információk oldalán az utolsó változás dátuma világosan fel van tüntetve (pl. a lap alján).   
   
Egy adott terápia, kereskedelmi termék, vagy szolgáltatás nyereségére és hatékonyságára vonatkozó összes adatát megfelelő tudományos bizonyítékokkal támasztják alá.   
   
Az információk megjelenítői az információkat a Weboldalon a lehető legegyszerűbben közlik, és megadják a felhasználóknak a kontaktcímeket a további információk megszerzése végett. A Webmaster megadja az összes oldalon az E-mail címét.  

A radiologia.blog.hu nem szponzorált blog. Kereskedelmi és nem kereskedelmi szervezetek anyagi eszközöket, szolgáltatásokat, vagy anyagokat a radiologia.blog.hu rendelkezésére nem bocsájtanak.

A reklám a radiologia.blog.hu-nak nem bevételi forrás.
 
A weboldalon csak központi hirdetés jelenik meg, amelynek tartalmáért nem a blog tulajdonosa felelős, hanem a Szolgáltató, az Inda-Labs Informatikai Szolgáltató Zátrkörűen Működő Részvénytársaság.
 
A Weboldal működtetője fenntartja a jogot, hogy a látogatók által az oldalon hagyott kommenteket moderálja és törölje, ha azok nem megfelelő hangnemben íródtak, vagy hirdetéseket, veszélyes oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaznak. A moderátor naponta ellenőrzi a kommenteket.
A felhasználók saját kommentjeiket szerkeszthetik és azok mindenki számára láthatóvá válnak. Ha orvosi témában írnak kommentet, de nem személyes tapasztalatról, orvosi referenciával támasszák azt alá.

A moderátor maga a Weboldal működtetője:


dr. Bágyi Péter - radiologia.blog@gmail.com

qrcode_Bagyi.png


Portálunk oldalai megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló HONcode előírásainak. Ezt: itt ellenőrizheti A blog oldalai megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló HONcode előírásainak. Ezt: itt ellenőrizheti.


 források:
 
dr. Bágyi Péter - radiologia.blog@gmail.com
 
Disclaimer oldal utolsó frissítése: 2010.02.07.

A bejegyzés trackback címe:

https://radiologia.blog.hu/api/trackback/id/tr721488242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.